Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Neteland Strava-challenge: Strijd mee voor titel Sportiefste Gemeente

Van maandag 4 tot en met zondag 31 maart gaan de 5 Neteland-gemeenten (Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar) de sportieve uitdaging aan in de Neteland Strava-challenge. Deze opwindende strijd brengt inwoners samen om de begeerde titel van de sportiefste gemeente binnen de regio te veroveren.
 
Elke gemeente zal haar eigen Strava-club oprichten, waardoor deelnemers in realtime kunnen volgen welke gemeente de meeste kilometers aflegt.
 
De gemeente met het hoogste gemiddelde aantal kilometers per inwoner wint de felbegeerde trofee. Maar dat is nog niet alles. Er zijn ook prijzen voor de meest actieve individuen per gemeente. Hoe meer kilometers je registreert in Strava, hoe groter de kans op een geweldige beloning.
 
Neem deel aan de uitdaging door je aan te sluiten bij de Strava-club van jouw gemeente. Stuur simpelweg een verzoek om lid te worden, en vanaf 29 februari zal je uitnodiging worden geaccepteerd. 
 
De Neteland Strava-challenge begint op maandag 4 maart en loopt tot zondag 31 maart, alleen loop- of wandelactiviteiten binnen deze periode tellen mee voor jouw gemeente.
 
Tijd om je loopschoenen aan te trekken en samen met je mede-inwoners deel te nemen aan deze spannende competitie.  www.regioneteland.be 
 

Deel dit artikel